Brukere online

· Gjester online: 1

· Medlemmer online: 0

· Antall medlemmer: 6
· Siste medlem: jackseven7

Logg inn

Brukernavn

PassordIkke medlem enda?
Klikk her for registrering.

Glemt passordet?
F nytt ved klikke her.

Meldingsboks

Du m vre logget inn for skrive en melding.

24-11-2014 22:34
Velkommen. Her kan Dere snakke sammen. Husk at denne er åpen for alle, så alle kan lese hva som blir skrevet her. Skal du skrive noe privat, så kan dette gjøres via nettsidens PM system. Stort smil

Velkommen

Velkommen til SCRC 7 Guards, #643.

Velkommen til SCRC chapter 643

Velkommen til SCRC chapter 643Velkommen til hjemmesiden vår. For øyeblikket er den under oppbygging. Innhold blir lagt inn fortløpende og det vil forekomme endringer i både funksjon og utseende mens dette pågår.

Brukere som registrerer seg godkjennes av administrator etter at dette er sjekket opp mot medlemsregister i SCRC's database. For å registrere seg som medlem, må dette gjøres på SCRC's hovedside. Hvis du allerede er medlem i et annet chapter kan du bli overført til 463 ved å kontakte 1st offiser i ditt nåværende chapter.

Tur til Danmark etc 14.07.2015

NyheterPå tirsdag den 14. juli kjører vi fra SCRC #643 sørover til Kristiansand hvor vi tar ferge videre til Danmark. Deretter går turen etterhvert videre til Sverige. Mulig vi kjører litt lenger men dette er ikke planlagt ennå.
Så om noen vil slå følge er det bare å gi beskjed.

Robert
1st Officer
SCRC #643 7 Guards.

Hvordan registrere seg som medlem i 7 Guards

NyheterVi i Southern Cruisers Riding Club chapter 643 7 Guards ønsker nye medlemmer velkommen. Vi er en gjen med glade motorsyklister som sitter pris på kameratskap og samhold. Vi er ikke en såkalt MC, eller Motorsykkel Klubb, men en veldedig organisasjon som jobber for å hjelpe andre, som feks sykehusbarn og andre som trenger støtte og hjelp i hverdagen. Vi gjør det vi kan for å gjøre livet litt bedre og lettere for de som ikke har det godt. Det kan være alt fra å samle inn penger til spesielle formål og lignende.

For å registrere deg som medlem, helt gratis, bruk følgende link [url]http://www.scrcnational.com/member_add.asp[/url]

Husk å velge [b]Norway : 7 Guards SCRC (643)[/b] under chapter for å komme i riktig chapter. Medlemsskapet er 100% gratis uten forpliktelser til oppmøte på treff eller lignende. Men så klart er det å treffe andre medlemmer hva det handler om :)

Tur sørover til Kristiansand 19-21.06.2015

NyheterPå fredag den 19.06 reiser vi fra SCRC #643 7Guards sørover til Kristiansand med retur til Bergen søndag 21.06. Vi kjører fra Bergen i 16 tiden. Hvis noen vil slå følge med oss er det bare å hive seg på. Gi gjerne en tilbakemelding om du tenker å bli med.

Robert Olsen
1st Officer
SCRC #643 7Guards Bergen.

Velkommen til SCRC chapter 643

MedlemmerDa vil jeg å ønske vårt nye medlem John M. Olsen hjertelig velkommen hit til oss i SCRC 643 7Guards. Veldig hyggelig. Ser frem mot et flott fellesskap og samarbeid i tiden fremover.

Velkommen til SCRC chapter 643

MedlemmerDa vil jeg få ønske vårt nye medlem Kjersti Larsen hjertelig velkommen hit til oss i SCRC 643 7Guards. Veldig hyggelig. Ser frem mot et flott fellesskap og samarbeid i tiden fremover.

Velkommen til SCRC chapter 643

MedlemmerDa vil jeg få ønske vårt nye medlem Sture Larsen hjertelig velkommen hit til oss i SCRC 643 7Guards. Veldig hyggelig. Ser frem mot et flott fellesskap og samarbeid i tiden fremover.

Velkommen til SCRC chapter 643 Johny Torset Olsen

MedlemmerDa vil jeg få ønske vårt nye medlem Johny Torset Olsen hjertelig velkommen hit til oss i SCRC 643 7Guards. Veldig hyggelig. Ser frem mot et flott fellesskap og samarbeid i tiden fremover.

Ny medlem

MedlemmerDa vil jeg få ønske vårt nye medlem Ivan Vasilev hjertelig velkommen hit til oss i SCRC 643 7Guards. Veldig hyggelig. Ser frem mot et flott fellesskap og samarbeid i tiden fremover.

Da har vi fått oss 2nd Officer

MedlemmerDa vil jeg gratulerer Stig Birkeland som 2nd Officer i SCRC #643. Nå har vi et bra grunnlag til å bygge opp vårt chapter i SCRC til en stor og flott enhet av samhold, vennskap og tilhørighet i vår flotte gjeng.

Ser frem til å samarbeide med deg i oppbyggingen og driften av chapteret.

Igjen, gratulerer Stig.


Robert Olsen
1st Officer
SCRC #643
Generert p: 1.26 sekunder
51,376 Unike besk